Houten of kunststof gevelbekleding laten plaatsen

Wilt u de gevel van uw huis op een mooie manier laten afwerken? Dan kan een houten of kunststof bekleding een oplossing voor u zijn. AJG-Ossendrecht levert professioneel en kwalitatief hoogstaand werk. Met onze vele jaren ervaring kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij maken gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit.

Kunststof gevelbekleding laten plaatsen

Wij kunnen gevelkleding voor u plaatsen van diverse materialen. U kunt kiezen voor een kunststof gevelbekleding in alle RAL kleuren, wij plaatsen kunststof van het merk Keralit. Deze kunststof wordt in de nok van het dak geplaatst. Het voordeel van kunststof is dat dit voor 10 jaar lang niet zal verkleuren, dit is dus een erg duurzame oplossing. Ook is dit materiaal erg onderhoudsarm. Daarnaast kunt u natuurlijk ook kiezen voor een houten gevelbekleding.

Overige werkzaamheden

U kunt AJG-Ossendrecht inschakelen voor diverse werkzaamheden in en rondom uw huis. Zo kunt u bij ons terecht voor het plaatsen en installeren van rolluiken. Ook voeren wij werkzaamheden uit binnenin uw huis. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van keukens, de stroom verleggen en uw waterleiding aanleggen. Hierbij kunt u rekenen op een betrouwbare meting en montage, duidelijke prijsstelling en een vriendelijke service. Informeer naar onze mogelijkheden.

WERKWIJZE EN MOGELIJKHEDEN

De werkwijze van AJG-Ossendrecht

Wij willen u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Om deze reden maken wij eerst een afspraak met u waarbij wij op uw locatie langskomen. Hierbij gaan we in gesprek over de mogelijkheden, hierbij kunt u uw wensen aangeven. Aan de hand hiervan zullen wij een offerte voor u opstellen. Wanneer u akkoord gaat met deze offerte, kunnen wij gaan beginnen met de werkzaamheden.

OP ZOEK NAAR EEN PROFESSIONAL?

Neem contact met ons op!

Wilt u graag een houten of kunststof gevelbekleding laten plaatsen of overige werkzaamheden laten uitvoeren? Dan bent u bij AJG-Ossendrecht aan het juiste adres. Wij helpen u hier graag bij. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 06-53668813 of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder!