Bestrating laten aanleggen

AJG-Ossendrecht is een ervaren en professioneel bedrijf dat verschillende tuinwerkzaamheden voor u uitvoert. U kunt ook bij ons terecht om een bestrating te laten aanleggen. Bestrating kan aangelegd worden in bijvoorbeeld een tuin, op een terras of een oprit. Wij zijn veelzijdige vakmannen die altijd professioneel en kwalitatief hoogstaand werk afleveren.

De sfeer van uw tuin is grotendeels afhankelijk van de bestrating die er ligt. De bestrating van een tuin is in feite net zo belangrijk als een mooie vloer in uw woonkamer. Wij kunnen de bestrating in alle gewenste materialen en kleuren aanleggen. Het is van groot belang dat u hierbij de juiste keuze maakt zodat dit volledig aansluit bij uw smaak en wensen. Wij voorzien u hierbij graag van professioneel advies.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van keramische tegels. Deze tegels zijn gemaakt van een hard materiaal en vergen weinig onderhoud. Ideaal dus om aan te leggen in uw tuin! Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om de bestrating aan te leggen met hergebruikte tegels.

WERKWIJZE EN MOGELIJKHEDEN

De werkwijze van AJG-Ossendrecht

Wij willen u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Om deze reden maken wij eerst een afspraak met u waarbij wij op uw locatie langskomen. Hierbij gaan we in gesprek over de mogelijkheden, hierbij kunt u uw wensen aangeven. Aan de hand hiervan zullen wij een offerte voor u opstellen. Wanneer u akkoord gaat met deze offerte, kunnen wij gaan beginnen met de werkzaamheden.

OP ZOEK NAAR EEN PROFESSIONAL?

Neem contact met ons op!

Wilt u een professioneel en ervaren bedrijf inhuren die uw bestrating kan aanleggen? Dan bent u bij AJG-Ossendrecht aan het juiste adres. Wij helpen u hier graag bij. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 06-53668813 of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder!